Bas Vogelpoel Architecten: Architecten in Amsterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Bas Vogelpoel Architecten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Bas Vogelpoel Architecten
Bas Vogelpoel Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Bas Vogelpoel Architecten is een jong architectenbureau in Amsterdam. We werken aan projecten voor particuliere en zakelijke klanten verspreid over heel Nederland. Altijd functioneel, altijd betekenisvol. We helpen u graag uw ideale woning, kantoor of openbaar gebouw te realiseren. U kunt voor een architect in Amsterdam altijd bij ons terecht voor nieuwbouw en verbouw.

Ons bureau koppelt design aan bouwkundige kennis en ervaring. Onze stijl bestaat uit sterke lijnen met minimale details, gecombineerd met warmte in materiaal en sfeer. Daglicht en kunstlicht spelen daarbij een belangrijke rol. En niet in de laatste plaats duurzaamheid; wij bouwen graag mee aan uw toekomst. 

Wij kunnen u in het gehele proces begeleiden, van idee tot realisatie. 

Geven onze projecten u inspiratie? Heeft u een architect nodig in de regio Amsterdam of de rest van Nederland? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons architectenbureau in Amsterdam. Dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden van uw droomwoning, kantoor of openbaar gebouw.

Servicegebieden
Amsterdam
Adres
Wilgenweg20b
1031HV Amsterdam
Nederland
basvogelpoel.nl
Prof pin.png%7c52.3904172,4