Studio FLORIS: Architecten in Amsterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio FLORIS
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Statistieken Premium
Studio FLORIS
Studio FLORIS
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Studio FLORIS is een flexibel, creatief, no-nonsense architectuur bureau.

Onze opvatting is het creëren van kwalitatief hoogwaardige, moderne en heldere woon- en werkomgevingen die het dagelijkse leven van de gebruikers moet verrijken.

De kracht hierbij is een combinatie van enthousiasme, creativiteit, kennis en een oplossing gerichte aanpak.Elke opdrachtgever is uniek, zo is ook elk project uniek en bestaat het daardoor uit maatwerk. Dit vereist verder te denken dan de standaard oplossing. De uitgangspunten voor elk ontwerp zijn kwaliteit, vakmanschap en bovenal betrokkenheid. Van eerste idee tot en met de oplevering staan wij u bij met (ver)nieuwbouw, verbouw, renovatie of herbestemming.

Diensten
 • Ontwerp
 • Begeleiding
 • vergunning
 • budget
 • beriekbaar
 • tekenen
 • bouwbegeleiding
 • interieur
 • exterieur
 • bouwvoorbereiding
 • ontzorgen
 • Laat alle 11 producten zien
Servicegebieden
Amsterdam
Adres
Maassluisstraat 2
1062 GD Amsterdam
Nederland
+31-619872428 www.studio-floris.com

Beoordelingen

Studio FLORIS HEEFT mij de afgelopen tijd deskundig en accuraat bijgestaan. Ze hebben ons geholpen met ideeën voor een nieuwe uitbreiding en de indeling van het huis. Daarnaast hebben ze de aanvragen voor de vergunningen van de gemeente snel in orde gemaakt. Ze zijn altijd goed bereikbaar, flexibel en ter zake kundig. Ook als de aannemer denkt dat iets bv niet lukt, zijn ze niet te beroerd hem tegen te spreken en naar een andere oplossing te zoeken. Ze denken daarin echt goed mee. Ik kan ze van harte aanbevelen!
ongeveer 1 jaar geleden
Projectdatum: augustus 2018
Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Studio FLORIS, dit zijn Architecten die verstand van zaken hebben. De situatie word goed bekeken en er wordt goed naar je geluisterd wat ik zelf erg prettig vond , het contact daarna via mail of telefoon verliep heel soepel en wijzigingen waren geen enkel probleem , het ontwerp, de tekeningen en de bouwaanvraag zien er perfect uit en dit alles voor een prima prijs.
ongeveer 1 jaar geleden
Projectdatum: augustus 2017
Studio FLORIS heeft ons uitstekend bijgestaan tijdens ons lastige ontwerpproces van ons woonhuis. Na een prettig & helder kennismakinggesprek met Martijn, waar we onze plannen kenbaar hebben gemaakt, zijn ze voortvarend aan de slag gegaan. Na een aantal vervolg gesprekken zijn al onze wensen vertaald naar een zeer geslaagd ontwerp voor onze nieuwe woning. Met het ontwerp zijn we al in een vroeg stadium naar de gemeente gegaan en hebben ze de Welstand kunnen overtuigen van de waarde dit ontwerp. Het adequaat reageren, zeer vakkundig adviseren en de mooie realisatie doen ons deugt. Daarbij met een zeer goede blik op beoogde budget. Al met al een zeer geslaagde samenwerking. Een echte aanrader!
ongeveer 1 jaar geleden
Projectdatum: april 2017
Prof pin.png%7c52.3511802,4