Maarten Mostert Design: Designer producten in Dordrecht | homify
Maarten Mostert Design
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Maarten Mostert Design
Maarten Mostert Design
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Projecten

De Dordtse ontwerper Maarten Mostert maakt lampen, (bijzet)tafels en andere voorwerpen van historische materialen van Hollandse bodem. De materialen komen vrij bij restauratie van herenhuizen, pakhuizen, fabrieken en andere bouwwerken en zijn vaak honderden jaren oud. 

Maarten Mostert verwerkt voornamelijk hout, maar ook lood, ijzer en steen worden gebruikt. Al het hout wordt op verantwoorde wijze duurzaam behandeld tegen ongedierte.  Het werk van Maarten Mostert is in Dordrecht, de oudste stad van Holland met passie en liefde vervaardigd en gaat een leven lang mee. Maarten Mostert werkt in opdracht voor particulier en bedrijf en omdat niet al het verkregen materiaal geschikt is om te verwerken is de productie zeer beperkt en zijn alle objecten van Maarten Mostert uniek. Met objecten van Maarten Mostert haalt u Hollandse historie in huis.

Servicegebieden
Dordrecht
Adres
Kilwijkhof 2
3311 WL Dordrecht
Nederland
+31-629099048 www.MaartenMostertDesign.com
Prof pin.png%7c51.8093704,4