contravorm: Designer producten in Amsterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
contravorm
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
contravorm
contravorm
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Snij uit een vierkant een cirkel , dan krijg je een cirkel én houd je een vierkant over. Dat is de basis van Contravorm: elke vorm heeft een restvorm. Juist die combinatie van vorm en tegenvorm levert spannende en contrastrijke ontwerpen op. Terwijl er niet of nauwelijks materiaal verloren gaat. Ontwerpers Menno Berkhout en Wim Reynaert hebben dit als uitgangspunt gekozen voor het moderne design van Contravorm. De keuze voor mooie materialen waarin ontwerpen zijn uitgevoerd sluit hier naadloos bij aan.                                                                                                                       

Diensten
wereldwijd
Adres
J.F. van Hengelstraat 159
1019 TP Amsterdam
Nederland
+31-203413999 www.contravorm.nl
Prof pin.png%7c52.3734479,4