Design X Ambacht: Designer producten in Arnhem | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Design X Ambacht
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Design X Ambacht
Design X Ambacht
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Design X Ambacht. Een uniek label met prachtige designproducten op initiatief van zorgorganisatie Siza. Toonaangevende ontwerpers ontwikkelen samen met ambachtsmensen met een beperking designproducten. De aangesloten ontwerpers kijken naar de talenten en mogelijkheden van cliënten en dat vormt het uitgangspunt voor hun ontwerpen. In een leer werk omgeving worden op ambachtelijke wijze de producten vervaardigd. Dit proces draagt ertoe bij dat iedereen zijn /haar unieke bijdrage levert in het maken van een product en vaardigheden aanleert. De cliënten participeren in het alledaagse leven. Door deze ervaringen en ontwikkelingen komen de mensen dichterbij een volwaardige plek op de arbeidsmarkt.

Design X Ambacht is een initiatief van zorgorganisatie Siza.

Servicegebieden
Interieurstyling en interieur inrichting
Adres
Kemperbergerweg 139e
6816 RP Arnhem
Nederland
+31-610028913 www.designxambacht.nl
Prof pin.png%7c52.0104268,5