Dutch Dilight: Lichtdesigners in Laren Nh | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Dutch Dilight
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Dutch Dilight
Dutch Dilight
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Dutch Dilight maakt lampen op natuurlijke stijlvolle wijze. Eerlijk, eigen, warm en een beetje frivool soms. Precies zoals we zijn voor een verlicht leven.

Iedere lamp is uniek, handgemaakt van natuurlijke ingrediënten, daarom lichtelijk verschillend, de één van de ander. 100% Hollands.

Het begon met een gevonden plankje in de moestuin door zoontje Flynn, 2 jaar geleden. Inmiddels verkoopt Dutch Dilight haar lampen van New York tot Sydney…. Jan (kunstacademie Hasselt fotografie) en Debbi (groot gebracht met fashion en ‘fabrics’) gaven hun baan bij multinationals op om dit nieuwe Hollandse lampenlabel in de markt te zetten online en bij exclusieve winkels. Met special dank aan Meker Wonen waar de eerste lamp gespot werd door vooraanstaande stylisten voor de Nederlandse woonbladen, en zo haar weg vond. Online verkrijgbaar op www.dutchdilight.com of bij verschillende  winkels, vooralsnog, met name in Nederland en Duitsland.

Diensten
stoere warme lampen van natuurlijke materialen
Adres
1251PG Laren Nh
Nederland
www.dutchdilight.com
Prof pin.png%7c52.2520833,5