Gerard Rijnsdorp Architect: Architecten in Reeuwijk | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Gerard Rijnsdorp Architect
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Gerard Rijnsdorp Architect
Gerard Rijnsdorp Architect
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Door te luisteren naar wat u wilt vertellen en goed te kijken, kan ik een ontwerp maken dat uw verhaal vertelt. Een ontwerp dat iets toevoegt aan de plek waar het gaat komen. Een ontwerp dat meer is dan de som der delen.

Ik werk op een bijna ambachtelijke manier, met aandacht voor detail, materialen en ruimte. Persoonlijk contact is even vanzelfsprekend als liefde voor het vak. Door intensief samen te werken kom je tot meer kwaliteit, meer eigenheid èn een grote tevredenheid. Ik hou van kleinschalig bouwen en heb plezier in het maken van een ontwerp dat helemaal klopt. 

De schetsen en ideeën werk ik uit in tekeningen, ik vraag de omgevingsvergunning aan. Ik werk het plan nog verder uit, schrijf een bestek en maak bestektekeningen. Aannemers worden uitgenodigd om een prijs af te geven. Ik begeleid de bouw en lever het resultaat aan u op.

Diensten
Alle voorkomende werkzaamheden van een architect.
Servicegebieden
nl
Awards
Genomineerd Aga Khan Award, 2e prijs Europan, Goudse kunstprijs.
Adres
Vlietdijk 14
2811NB Reeuwijk
Nederland
+31-182510907 www.rijnsdorp.nl
Prof pin.png%7c52.0211553,4