Het Ontwerphuis: Architecten in Amsterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Het Ontwerphuis
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Het Ontwerphuis
Het Ontwerphuis
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Het Ontwerphuis is het architectenbureau dat zich specifiek richt op wonen. Voor zowel nieuwbouw als verbouwopgaven maakt het ontwerphuis betaalbaar design.

Vanuit Amsterdam, Haarlem en Naarden werken wij aan verschillende opgaven over door het hele land. Als architectenbureau zijn wij gespecialiseerd in het werken met particuliere opdrachtgevers. Wij leveren de volgende diensten: ontwerpwerkzaamheden, tekenwerkzaamheden, bouwbegeleiding, bouwkostenramingen, visualisaties, vergunningaanvragen, verkooppresentaties, aanbestedingen en bestek schrijven. Wij zijn altijd op zoek naar de juiste balans tussen uw wensen, uw budget, de technische haalbaarheid en de architectonische uitwerking. Het ontwerphuis helpt bij het maken van keuzes door middel van het maken van bouwtekeningen, artist impressions en technische omschrijvingen. Door opties te laten zien wordt het maken van de juiste keuze vereenvoudigd. Door een goede indeling, kwaliteitsconstrole van de aannemers en de juiste kennissen verdient het ontwerphuis zichzelf weer terug. Daarbij staan kwaliteitwaarborging en comfort hoog in het vaandel. Door middel van slimme ingrepen kan de potentie van uw woning zichtbaar gemaakt worden. Onze kracht is het bedenken van ruimtelijke oplossingen welke aansluiten bij het karakter van het huis en uw wensen.  Door onze bouwkundige kennis en ervaring kunnen wij strategisch advies geven en de benodigde vergunning(en) voor u aanvragen.

Servicegebieden
Amsterdam
Adres
Gedempt Hamerkanaal 165
1021 KP Amsterdam
Nederland
+31-207231961 www.hetontwerphuis.eu

Beoordelingen

Onze villa ontworpen. Wij zijn zeer tevreden met eindresultaat.
ongeveer 2 jaar geleden
Projectdatum: juni 2018
Prof pin.png%7c52.3839916,4