Sageau
Nieuw project

Hoe wordt huishoudelijk afvalwater geloosd? Over het algemeen zijn alle woningen aangesloten op de riolering, het collectieve sanitairsysteem (ANC). Het
gebeurt echter dat een huis niet kan worden aangesloten op dit collectieve systeem en dat hij dan een zogenaamd autonoom en individueel sanitairsysteem heeft geïnstalleerd. Sterker nog; De Franse wetgeving verplicht de behandeling van afvalwater om het milieu te beschermen.

De microbehandelingsinstallatie is het meest efficiënte en kosteneffectieve individuele sanitaire systeem. Er zijn twee soorten, die overeenkomen met twee verschillende toepassingen en functies: vaste cultuur of vrije cultuur. De installatie van een micro-afvalwaterzuiveringsinstallatie moet worden uitgevoerd door een individuele water- en sanitatieprofessional, zoals Sagéau, die in alle Pyrénées Atlantiques werkt, hetzij naar Pau of Biarritz. Hun partners en hun kwaliteitsapparatuur staan garant voor klanttevredenheid. De micro-stations Sagéau zijn inderdaad 20 jaar gegarandeerd, verbruiken weinig elektriciteit en hebben slechts weinig onderhoud nodig.

Adres
ZA d'artigues
33720 Landiras
Frankrijk
+33-556272127 www.sageau-assainissement.fr