Skygate® | Stalen Binnendeuren

Projecten

Skygate® | Stalen Binnendeuren

Het Nederlandse merk Skygate® levert stalen binnendeuren in vaste maten en maatwerk. Stalen deuren zijn op dit moment een van de meest populaire elementen binnen een modern en eigentijds interieur. Deze eye-catchers zijn stijlvol, tijdloos en geven een exclusieve uitstraling aan iedere woonomgeving.


PRIJS

Een Skygate Original (RAL9005, 4 vlaks-glasverdeling) enkele stalen taatsdeur is al leverbaar vanaf € 1.249,- compleet met 6mm veiligheidsglas en taatsscharnieren. Inclusief btw, exclusief transport en montage.


ASSORTIMENT

Skygate deuren zijn verkrijgbaar als taatsdeuren (een deur die naar beide zijden kan openen), schuifdeuren en vaste panelen. Elke combinatie is mogelijk. Klik hier voor de Skygate Original (vaste maten) collectie. Klik hier voor de mogelijkheden van Skygate Tailor Made (maatwerk deuren). De Skygate Tailor Made deuren zijn aan te passen in maatvoering, kleur, vlakverdeling en profiel.


U kunt contact met ons opnemen indien u de ontwerptekeningen van de deuren wenst te ontvangen.


Verkoopinformatie: Vraag een offerte aan voor de stalen binnendeuren van Skygate via www.skygate.nl of bekijk ze in onze showroom in Naarden.

Diensten
Stalen binnendeuren
Servicegebieden
Naarden en Nederland
Adres
Energiestraat 7
1411AN Naarden
Nederland
+31-850270064 skygate.nl