Van Heesch Stukadoors BV: Steen, pleisterwerk & beton in Lisse | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Van Heesch Stukadoors BV
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Van Heesch Stukadoors BV
Van Heesch Stukadoors BV
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

WAAROM VAN HEESCH?

      Ervaring, kwaliteit en gedrevenheid zijn onze kernwoorden!     

Superglad stucwerk 

Snelle oplevering 

 Scherpe prijs  

Bij ons staat kwaliteit voorop, wij werken met de beste materialen en de nieuwste technologie.

Wij hebben ons gespecialiseerd in onder andere de volgende vakgebieden: • Stucwerk – muren, wanden en plafonds • Diverse soorten sier- en pleisterwerk, zoals spachtelputz (in alle gewenste kleuren) • Lijsten en ornamenten • Spackspuiten van plafonds en wanden (in alle gewenste kleuren) • Airless spuiten van wanden en plafonds • Gecertificeerd Frescolori (marmerlook) smeerders • Stoopen en Meeus Van Heesch is uw specialist .   

Wij nemen elk project met zorg op. Dit is GRATIS. Dit betekent dat wij alle werkzaamheden duidelijk met u doorspreken alvorens wij beginnen. De werkzaamheden zullen te allen tijden in overleg plaatsvinden en gemaakte afspraken worden uiteraard nagekomen. Wanneer wij klaar zijn zorgen wij ervoor dat alles weer netjes opgeruimd achter blijft. Omdat wij met diverse goede aannemers werken kunnen wij ook grootschalige projecten en verbouwingen voor onze rekening nemen. U kunt hiervoor vrijblijvend een offerte aanvragen, deze is uiteraard kosteloos. Op al het door ons geleverde werk geldt een GARANTIE van 5 JAAR Wij kunnen u referenties overleggen van een aantal grotere bouwbedrijven en aannemers waar wij voor werken. Voorbeelden hiervan zijn onder anderen: Boele en van Eesteren, Van der voort, Bam, De Deurwaarders bv, Van Ieperen,Koelewijn,J,Nat en ZN kijk hiervoor ook bij onze referenties.

Diensten
5 jaar garantie op alle werkzaamheden.
Servicegebieden
Lisse
Awards
Diversen certificaten.
Adres
Heereweg 75
2161AE Lisse
Nederland
+31-641660010 www.vanheeschstukadoors.nl
Prof pin.png%7c52.2645651,4