M&M Watervilla: Architecten in Amsterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
M&M Watervilla
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
M&M Watervilla
M&M Watervilla
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

In 2012 kwamen Mariëtte Adriaanssen en Marc Heesterbeek op het idee om waterwoningen te gaan ontwerpen onder de noemer M&M Watervilla. De ervaringen van Mariëtte Adriaanssen, die zij had opgedaan met het ontwerpen van waterwoningen voor IJburg, werden aangevuld met de interieur-styling en visualisaties van Marc Heesterbeek. Al snel kwamen de ideeën van beiden samen in een aantal ontwerpen die niet alleen opvallend van design waren maar ook praktisch en milieuvriendelijk. Er ontstond een concept wat te omschrijven is als Eco-chique. Milieuvriendelijk wonen met een luxe uitstraling. Comfortabel wonen met een schoon geweten.

Diensten
Watervilla's
Servicegebieden
Amsterdam
Adres
Rokin 44-2
1012 KV Amsterdam
Nederland
+31-204230329 www.mmwatervilla.nl

Beoordelingen

Mariette Adriaanssen en Marc Heesterbeek hebben een waanzinnig interessante serie Watervillas ontworpen. Elke keer ben ik weer prettig verrast door hun ingenieuze ontwerpen. Ik zie uit naar een volgende samenwerking.
meer dan 5 jaar geleden
Projectdatum: juni 2012
Prof pin.png%7c52.3711837,4