Studio Perspective: Eco-design in Alkmaar, Nederland | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio Perspective
Studio Perspective

Studio Perspective

ReferenceError: window is not defined at DmsProfessionalPage.getUserData (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:101:21) at DmsProfessionalPage.render (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:130:36) at processChild (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3171:18) at resolve (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3013:5) at ReactDOMServerRenderer.render (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3436:22) at ReactDOMServerRenderer.read (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3395:29) at Object.renderToString (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3954:27) at __webpack_require__.then (webpack:///./app/assets/javascripts/react_ssr_components.js?:12:30) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7)
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Studio Perspective
Studio Perspective
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Studio Perspective verkoopt duurzaam en sociaal Dutch Design

Studio Perspective verkoopt Nederlands Social Design: hoogwaardige interieurproducten van duurzame (rest)materialen gemaakt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Van eettafel tot babykamer en van design verlichting tot buitenmeubel. Zowel voor woninginrichting als kantoor- of projectinrichting. Wandpanelen, duurzame snijplanken, gepersonaliseerde klemborden, picknicktafels inrichting van kantoortuinen.

Veel van de designproducten ontstaan door een bijzondere samenwerking tussen een Nederlandse ontwerper en een sociale werkplaats of sociale firma. Hierdoor komen hoogwaardige producten tot stand; producten met een mooi verhaal!

Social Design = Win-winsituatie

Het sociaal produceren van hoogwaardig design levert een win-winsituatie op voor alle partijen. De designer kan lokaal én sociaal produceren en de sociale werkplaats krijgt meer (commerciële) orders binnen. Sinds de invoering van de Participatiewet begin 2015, is dit hard nodig om te kunnen blijven bestaan. Bij de verkoop van Social Design doen mensen met een verminderd arbeidsvermogen werkervaring op én worden zij door het maken van een hoogwaardig product uitgedaagd om meer uit zichzelf te halen. Zo bouwen zij een mooi cv op wat de kans op een baan bij een reguliere werkgever vergroot. Met een aankoop groot of klein creëer je dus direct werkuren. 

Elke verkoop heeft impact

Elke order draagt bij aan de arbeidsparticipatie van de makers. Dit komt doordat deze partijen nauwelijks beschikken over voorraad. Hierdoor kunnen we ook makkelijk maatwerk bieden. Door een product aan te schaffen bij Studio Perspective creëer je direct werkuren voor iemand met een verminderd arbeidsvermogen.

Sociaal inkopen = goed voor mens én milieu

Door lokaal te produceren is er minder transport nodig. Daarnaast werken ontwerpers steeds meer met afval en krijgt dit door middel van upcycling een tweede leven en dus een nieuwe functie. Zo wordt er naast het sociale aspect ook efficiënt met al bestaande materialen omgegaan.

Maak impact met duurzaam Dutch Design!

Door sociaal te kopen kunnen consumenten en bedrijven een positieve bijdrage leveren aan de arbeidsparticipatie van een grote groep mensen in Nederland.

Diensten
  • Verkoop van hoogwaardige en duurzame designproducten: van tafel tot kussen en van design lamp tot buitenmeubel.
  • Woninginrichting duurzaam dutch design
  • kantoorinrichting sociaal en duurzame materialen
  • Meubels op maat
  • Baby- en Kinderkamer
Servicegebieden
  • Nederland
  • België
  • Amsterdam
  • Alkmaar
Adres
Stationsweg 46
1815CD Alkmaar, Nederland
Nederland
+31-722038036 studioperspective.nl
Prof pin.png%7c52.6367379,4