Ariens cs, Architecten & Ingenieurs: Architecten in Oss | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Ariens cs, Architecten & Ingenieurs
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Ariens cs, Architecten & Ingenieurs
Ariens cs, Architecten & I...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Ariëns CS, Architecten & Ingenieurs is een klein architectenbureau dat werkt aan projecten die variëren van kleine verbouwingen, nieuwbouw (zowel particulier als seriematig) tot grote utiliteitswerken.

Situering, concept, contrast en materialisering zijn enkele belangrijke begrippen in het werk. Het maken van mooie architectuur is het streven; niet koel en afstandelijk, maar eigentijds, met referenties naar het verleden. De  dialoog die gezocht wordt met de opdrachtgever is zowel open, vertrouwd als kritisch.

We maken gebouwen die niet zozeer populair of modegevoelig zijn maar eerder tijdloos en met karakter. Eenvoud met kracht. Bijzondere aandacht wordt daarbij besteed aan detaillering, kleur- en materiaalkeuzes en de technische kwaliteit van het gebouw. Energiebeheer en duurzaamheid vragen om voortdurende innovatie op dit gebied.

Diensten
  • verbouwingen
  • nieuwbouw (met veel aandacht voor energiezuinig bouwen)
  • passiefhuis
  • utiliteitsbouw
  • openbaar vervoer (specialisatie)
Servicegebieden
openbaar vervoer, energieneutraal, en passiefhuis
Adres
Boterstraat 1a
5341 GH Oss
Nederland
+31-412692031 www.ariens-cs.nl
Prof pin.png%7c51.7662341,5