Invisible Airco BV

Projecten

Nieuw project

Welkom bij Invisible Airco,

Is u verteld dat u geen conventionele airconditioning kunt plaatsen omdat u geen buitenruimte hebt? Of mag u geen buitenunit installeren van de verhuurder? Als dat zo is dan bent u op de juiste plaats beland.

Invisible Airco levert en installeert topkwaliteit koel- en verwarmingsoplossingen voor iedereen die onjuist is geadviseerd dat airconditioning op hun locatie niet mogelijk is!!

Wij garanderen 100% een oplossing voor uw situatie; in een commercieel of residentieel pand, in een penthouse appartement op de 10e verdieping zonder balkon of in een monumentaal pand waarbij u te maken heeft met bouwrestricties. Invisible Airco kan voor iedere situatie een passende oplossing aanbieden.

We houden van vragen, dus neem snel vrijblijvend contact met ons op voor meer advies of verdere informatie.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Welcome at Invisible Airco,

Have you been told you cannot have conventional air conditioning because you have no outdoor space? Or were you not allowed to install an external unit by landlords or local council? If so, you have landed at the right place.

Invisible Airco supply and install premium quality cooling and heating solutions to anyone that has been advised incorrectly that air conditioning is not possible at their location!!

We 100% guarantee to have a solution for your property, whether in a commercial or residential building, 10 floors up in a penthouse apartment with no balcony, located within a heritage building or not been granted planning permission due to noise or complaints….In fact whatever reason you have been advised that air conditioning is not possible…Invisible Airco is able to offer a tailor made solution.

We love questions, so please do feel free to contact us for any advice or further information.

Diensten
Airco zonder buitenunit | Air conditioner without outside unit
Servicegebieden
  • Nederland
  • Curacao
  • Amsterdam
  • Breda
Adres
Nieuwpoortkade 18
1055 RX Amsterdam
Nederland
+31-202611318 www.invisibleairco.com

Beoordelingen

Wat een uitkomst die invisible airco voor een appartement, geen gezeur met vve's en hij werkt Super. Het is best een investering maar kom nu maar op met die hittegolven. De monteurs waren zeer kundig en namen ons overal in mee. Ik kan niet anders dan iedereen invisible airco aanraden.
7 maanden geleden
Goede service, men denkt actief met je mee, vakkundige plaatsing en alles wordt keurig opgeruimd en goede apparatuur. Een echte aanrader
ongeveer 1 jaar geleden
Wij wonen in een appartement en zijn 3 jaar geleden in contact gekomen met dit bedrijf. De communicatie verloopt altijd snel en plezierig. We genieten van de airco in onze woonkamer en slaapkamer. Vooral het "invisible" is geweldig! Onlangs was er een mankementje, een onderdeel was stuk gegaan. Dit is besteld en snel geplaatst. Alles viel binnen de garantie. Om met dit bedrijf in zee te gaan is beslist een aanrader. Gerrit en Marian te Purmerend
meer dan 1 jaar geleden