veerle Glasdesign

veerle Glasdesign

veerle Glasdesign
veerle Glasdesign
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

In mijn atelier maak ik nieuwe glasramen van ontwerp tot uitvoering en plaatsing. Het liefst werk ik voor mensen die een extra accent willen leggen in hun woning. 

Dit gaat over ramen, deuren, koepels tussenwanden...  Ik renoveer ook glasramen. Het kapotte glas wordt vervangen. De panelen komen terug op hun originele plaats of men geeft er een nieuwe bestemming aan door een aantal aanpassingen te doen. Naast de eeuwenoude techniek van het glas loden, komen er ook andere glasbewerkingstechnieken aan bod, zoals etsen graveren, beschilderen, zandstralen, maar het liefst gebruik ik glas op een zuivere manier.  Het lood heeft niet enkel een verbindende functie maar ook een grafische functie, vandaar glas EN lood en niet glasINlood. Het glas wordt zorgvuldig uitgekozen. KLeuren en texturen moeten kloppen.  Ik gebruik mondgeblazen glas en machinaal glas bij elkaar om tot de juiste sfeer te komen.

Adres
F. Burvenichstraat 171,
9050 Gentbrugge
België
+32-494634305 www.veerleverschooren.be

    Je profiel is 64% compleet

    64%
    • Vul bijvoorbeeld het veld profieldetails in om je profiel te optimaliseren

    Maak je profiel compleet voor een betere ranking als gebruiker