FIGR1: Designer producten in Eindhoven | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
FIGR1
FIGR1

FIGR1

ReferenceError: window is not defined at DmsProfessionalPage.getUserData (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:101:21) at DmsProfessionalPage.render (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:130:36) at processChild (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3171:18) at resolve (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3013:5) at ReactDOMServerRenderer.render (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3436:22) at ReactDOMServerRenderer.read (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3395:29) at Object.renderToString (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3954:27) at __webpack_require__.then (webpack:///./app/assets/javascripts/react_ssr_components.js?:12:30) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7)
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
FIGR1
FIGR1
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Een plek voor je sleutel, dat ene mooie bloempje uit de tuin of simpelweg de pollepel in de keuken. Alles krijgt een plek met onze FIGR1 items. 

FIGR1, een designduo van Hollandse bodem. Hosun Ching, een industrieel ontwerper die de focus legt op functionaliteit en vorm. Shirley van Piere, een conceptueel ontwerper met een sterk gevoel voor compositie, tactiliteit en materiaal. Twee totaal verschillende ontwerpers werken samen aan interieur objecten voor dagelijks gebruik.

FIGR1 biedt een lijn van slimme en subtiele woonaccessoires. Multifunctioneel, minimalistisch en geschikt voor iedere ruimte in huis. Elk onderdeel heeft een abstracte naam om de inspiratie voor plaatsing en gebruik te stimuleren. Alle onderdelen zijn overigens met het grootse gemak te bevestigen. 

Met vriendelijke en veelzijdige groeten,

Hosun en Shirley

Diensten
product ontwerp
Servicegebieden
product design en productontwerp
Adres
Daalakkersweg 2-8, Building 6, Hal G ( unit R-6 )
5641 JA Eindhoven
Nederland
www.figr1.com
Prof pin.png%7c51.4475347,5