Grothausen BNI : Kunstenaars & handwerkers in Bussum | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Grothausen BNI
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Grothausen BNI
Grothausen BNI
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Axel M.J. Grothausen, BNI, ( 1951 )  is via de Rietveld academie terecht gekomen

in het architectenvak waarin hij zich bezighoudt met vormgeving en inrichting van interieur bij bedrijven en privé huizen. Axel Grothausen is een vervent sportkijker en draagt ballet een warm hart toe. Houding en beweging fascineert hem mateloos. Beweging in ballet, in sporten als schaatsen, atletiek, golfen, paarden, roeiers en hockey, is treffend in beeld gebracht. In zijn atelier past hij verschillende technieken toe, waarmee hij uiting geeft aan hetgeen hem raakt. Alle schilderijen zijn monotypes, warm van kleur, van figuratief tot abstract en op een linnen of canvas doek. De werken balanceren op de grens tussen abstracte en figuratieve kunst. Beelden in vloeiende beweging, in positieve en soms in negatieve druktechniek.   Axel Grothausen werkt tevens in opdracht en in elk gewenst formaat en onderwerp..

Servicegebieden
Bussum
Adres
1403JV Bussum
Nederland
+31-653248741 www.grothausen.nl
Prof pin.png%7c52.2660764,5