Thomas Architecten: Architecten in 'S-Hertogenbosch | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Thomas Architecten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Thomas Architecten
Thomas Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Thomas Architecten heeft inmiddels veel ervaring opgedaan in de woningbouw, zowel particulier als seriematig met een voorliefde voor revitalisatie en herbestemming van bestaande woningen. Als bureau brengen we veel technische kennis in, zijn we bewust van de kosten van een bouwplan en niet op de laatste plaats zijn we creatief en is voor ons geen plan hetzelfde omdat geen locatie en bewoner hetzelfde is. Het wordt uiteindelijk jullie (t)huis

Wij maken ontwerpen die passen bij de levensstijl van een klant, we maken onze plannen vanuit een gedegen, efficiënte en slimme plattegrond. In onze ontwerpen zijn wij altijd op zoek naar hoe een optimaal woonklimaat te kunnen bewerkstelligen. Dit doen wij in nauw overleg met de gebruiker. Daaruit ontstaat een strak vormgegeven, unieke en betaalbare woning. Daarvoor is een goede samenwerking met de klant cruciaal. Daar staan we om bekend en worden we om geprezen. We maken gebruik van ontwerpend onderzoek, waarmee we niet laten zien hoe het moet maar wat je zou kunnen. We maken daarin afgewogen keuzes in samenspraak met de gebruikers. Er valt in onze ideeën dus ook daadwerkelijk wat te kiezen.

Heeft u interesse in energieneutraliteit of een passiefhuis? Daar zijn de architecten van Thomas Architecten in gespecialiseerd. Neem voor meer informatie of een kennismakingsgesprek vrijblijvend contact met ons op.

Diensten
  • ontwerp
  • nieuwbouw
  • moderne architectuur
  • interieurarchitectuur
  • duurzaam
  • passief bouwen
Servicegebieden
's-Hertogenbosch, Brabant, en Nederland
Adres
Zuiderparkweg 498
5216HE 'S-Hertogenbosch
Nederland
+31-737515859 www.thomasarchitecten.nl
Prof pin.png%7c51.6834945,5