Peter van Aarsen Architect: Architecten in Arnhem | homify
Peter van Aarsen Architect
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Peter van Aarsen Architect
Peter van Aarsen Architect
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Peter van Aarsen Architect v.o.f. is een Arnhems Architectenbureau waar Peter van Aarsen het gezicht van is. 

Ontwerpopgaven voor maatschappelijk vastgoed worden door ons, met respect voor de stedenbouwkundige en sociale karakteristieken, sterk functioneel benaderd. De ontwerpen kenmerken zich door lage exploitatielasten, door onze keuze van materialen, afwerkingen, klimaatconcept en energieverbruik.

Diensten
  • Afhankelijk van de aard van de opgave stellen we een team samen van deskundigen die elk op hun eigen vakgebied input leveren aan het project. Dit stelt ons in staat overzichtelijke projecten op te pakken
  • maar ook om complexe projecten breed aan te vliegen. Zo adviseren we in de vorm van total-engineering maar realiseren ook gebouwen in de vorm van design + build.
Servicegebieden
Projecten en advisering op het gebied van onderwijshuisvesting en multifunctionele accommodaties zijn onze specialiteit.
Awards
  • De Julianaschool in Bilthoven is in 2011 als beste getest in een landelijk BNA-onderzoek Luisteren naar Schoolgebouwen naar de prestaties van schoolgebouwen die drie tot vijf jaar in gebruik zijn.
  • De Bredeschool Groot Holthuizen in Zevenaar is door het ministerie van OCW genomineerd voor de Scholenbouwprijs 2013.
  • Multifunctioneel Centrum De Opsteker in Nieuwlande uit 2014 komt als eerste bijna energieneutrale maatschappelijk voorziening tegemoet aan de ambitie van de drie noordelijk provincies energieneutraal te bouwen.
  • Kulturhus De'n Ienloop in Millingen aan de Rijn dingt als  transformatie van het voormalige gemeentehuis mee met de NRP Gulden Feniks, nationale renovatie prijs 2015.
Adres
Wassenaarweg 40
6843 NW Arnhem
Nederland
+31-263791895 www.aarsenarchitect.nl
Prof pin.png%7c51.9545314,5