Havobol: Verwarming, ventilatie & airconditioning in Broek Op Langedijk | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Havobol
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Havobol
Havobol
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Professionele Partner

Als professionele partner van de uitgevoerde projecten heeft Havobol een indrukwekkende lijst referenties op zijn naam staan. Van het Rijksmuseum in Amsterdam tot aan de Panorama Mesdag in Den Haag. Daarbij wordt samengewerkt met adviseurs, architecten en installateurs door heel Nederland en kan het hele traject van A tot Z worden begeleid. Van het uitwerken van de technische aanvragen tot en met de montage van de systemen. Een netwerk van meedenkende installateurs staat paraat om elk project tot in perfectie op te leveren. En daarbij is elk project een visitekaartje op zich.                                                                                                                                     Havobol staat voor ‘Handelsonderneming Vooijs Broek op Langedijk’. Het geesteskind van Reinoud J. Vooijs, die met zijn drive en enorme dosis ervaring en expertise de gangmaker in de markt van kunststof leidingsystemen is.

In de afgelopen twintig jaar is Havobol onder zijn regie uitgegroeid tot toonaangevend toeleverancier van kunststof leidingsystemen voor de distributie van tap en cv-water. Daarnaast is Havobol specialist op het gebied van LTV-klimaatsystemen voor radiator, vloer, wand en plafond. Hierbij wordt de aandacht vooral gevestigd op de waterzijdige balans in de totale installatie, waardoor grote energiebesparingen ontstaan en een vermindering van CO2- uitstoot wordt gerealiseerd.

Reinoud J. Vooijs vergaarde landelijke bekendheid als promotor van de flexibele gasleiding voor de woningbouw en is ‘de man’ achter de wegdekverwarming. Daarnaast houdt hij zich bezig met energiebesparende projecten als warmteterugwinning.
Ook ver buiten de Nederlandse grenzen wordt de kennis en kunde van Vooijs gewaardeerd. Door het grote nationale en internationale netwerk en een breed scala vertegenwoordigingen van innovatieve producten kan Havobol een totaalconcept bieden. Een toegevoegde waarde.

Diensten
Volgens de europese regelgeving en fabrieksgaranties
Servicegebieden
Nederland Belgie en Broek op Langedijk
Awards
N.V.T.
Adres
Postbus 6
1720 AA Broek Op Langedijk
Nederland
+31-226321042 www.havobol.nl
Prof pin.png%7c52.6791928,4