Axel Grothausen BNI : Interieurarchitecten in Bussum | homify
Axel Grothausen BNI
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Axel Grothausen BNI
Axel Grothausen BNI
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Het in 1990 opgerichte bureau Axel Grothausen heeft twee interieurarchitecten, een technische CAD- en 3D tekenaar in dienst. Voorts maakt het bureau gebruik van specialistische medewerkers die naar gelang de aard, de inhoud en de omvang van een opdracht kunnen worden ingezet. Het interieur, als vorm van communicatie tussen ruimte en mens, stellen wij samen met de opdrachtgever vast, hierin staat de identiteit van de opdrachtgever te allen tijde centraal. De ontwerpen van Axel Grothausen zijn warm, tijdloos en dus duurzaam en de materiaalkeuze is hierop afgestemd. Het interieur zal zelfs bij intensief gebruik niet snel aan veroudering en slijtage onderhevig zijn en behoudt ook dan zijn klasse.Bij onze interieurontwerpen gaan wij uit van de bestaande architectuur en de wettelijk geldende normen (Arbo – wetgeving en brandveiligheid).Kernbegrippen voor onze aanpak zijn flexibiliteit, gebruikersgemak, exclusieve uitstraling; samengevat in eigentijds design.

Servicegebieden
Bussum
Adres
Dorotheagaarde 10
1403JV Bussum
Nederland
+31-653248741 www.grothausen.nl

Beoordelingen

Ik heb Axel leren kennen als een creatief binnenshuisarchitect voor ons kantoor in Amsterdam en mijn privé woning in Heemstede. Ik vind hem een geweldige adviseur, houdt zich aan de afspraken en is oplossingsgericht. 
bijna 6 jaar geleden
Projectdatum: januari 2010
Prof pin.png%7c52.2660941,5