ZONZ sunsails shaduwdoeken in Nederland | homify
ZONZ sunsails
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Statistieken Premium
ZONZ sunsails
ZONZ sunsails
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Projecten

ZONZ sunsails is al 12 jaar lang dé specialist in het creëren van de ideale schaduw. 

Voor elke tuin of dakterras hebben wij een passende schaduwoplossing!  Naast schaduwdoeken hebben wij ook flexibele harmonicadoeken en wind- en privacy doeken. Deze hebben wij in voordelige standaard maten maar kunnen wij ook helemaal naar jouw wens maken wanneer je kiest voor een maatwerk doek.

Een schaduwdoek is lichtgewicht en geeft veel m2 aan schaduw. Naast het feit dat zo'n zonnedoek uitstekend beschermt tegen de gevaarlijke UV-straling, geeft het ook een gezellige sfeer aan je terras. Je bevestigt het doek eenvoudig zelf aan gevel en/of palen of in een pergola.

Onze klanten: particulieren, scholen, kinderdagverblijven, zorgcentra, horeca en B2B hoveniers, tuinarchitecten.

Naast de beste kwaliteit producten biedt ZONZ sunsails jou ook een eerlijke en persoonlijke service.Diensten
  • Schaduwdoeken
  • Harmonicadoeken
  • Winddoeken
  • Privacydoeken
Servicegebieden
Nederland en België, Apeldoorn, en Nederland
Adres
Zonnehoeve 4
7325 AB Apeldoorn, Nederland
Nederland
+31-552021972 www.zonz.nl

Beoordelingen

Een prachtig harmonica-doek besteld bij ZONZ! Duidelijke website en makkelijk zelf samen te stellen op de site. Ik had nog wel een vraag en die werd goed en snel beantwoord. Dit zijn zaken die je tegenwoordig natuurlijk ook verwacht van een webwinkel. Maar waar onderscheid ZONZ zich echt in? De beschrijving voor montage was heel erg duidelijk en je hoeft geen ervaren klusser te zijn of gestudeerd te hebben om het hormonicadoek zelf op te hangen. Ik had een klein probleem met het doek zelf en dat is keurig en snel opgelost. Goede service is waar een webwinkel zich echt in kan onderscheiden. Daar kom je pas achter wanneer de die service nodig hebt. In dit geval een dikke 10! ZONZ is een aanrader!
10 maanden geleden
Mooie producten! Snelle levertijden, maar vooral super goede service. Ik had een doek die teveel afweek van de ingegeven maten. Peter van ZonZ zei direct dat hij dit heel erg vond en kwam met een gepaste oplossing! Aanrader!!
12 maanden geleden
Uitstekend geholpen bij een maatwerkdoek voor ons eethoekterras. Bij Zonz krijg je prima service, uitstekende kwaliteit en persoonlijke aandacht indien nodig. Peter en collega's, Hartelijk bedankt!
meer dan 1 jaar geleden
Prof pin.png%7c52.2059465,6