Bruusk architecten: Architecten in Den Haag, Nederland | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Bruusk architecten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Bruusk architecten
Bruusk architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Bruusk is een laagdrempelig en all-round architectenbureau in Den Haag. Opgericht vanuit de intrinsieke motivatie om mooie en bruikbare architectuur te maken. Wij ontwerpen van ‘stoel tot stad’ en zijn bevlogen met ons werk tot in het laatste detail.

Bruusk staat voor kennis, vaardigheid en hanteert een no nonsense ontwerp mentaliteit. Esthetiek en functionaliteit gaan bij ons hand in hand. 

Een goed eindresultaat bereik je door samen te werken. Een integrale aanpak. Niet alleen door tijdens het ontwerpproces met de juiste expertise aan tafel te zitten, maar ook door de partijen die verantwoordelijk worden voor de realisatie soms al vroeg in het proces te betrekken. 

Wij zoeken voor elke opgave de noodzakelijke expertise en putten uit een groot netwerk van ingenieurs, adviseurs en aannemers. Professioneel, particulier, belegger of ontwikkelaar. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, net als de opdrachten waaraan wij werken. 

Bruusk is gespecialiseerd in het vinden en benutten van datgene dat iedere opgave uniek maakt. En wij gaan daarbij alle uitdagingen aan die nodig zijn vanuit onze grote kracht: ontwerpen.

Diensten
Architectuur / Ontwerp / Nieuwbouw / Renovatie / Transformatie / Interieur / Aanvraag Omgevingsvergunning / Advies en Bouwbegeleiding
Servicegebieden
Zuid-Holland, Den Haag, en Den Haag, Nederland
Awards
Mooiste Gebouw van Groningen 2017, BREEAM-award 2017
Adres
Wassenaarseweg 20
2596 CH Den Haag, Nederland
Nederland
+31-702089090 www.bruuskarchitecten.nl
Prof pin.png%7c52.0908504,4