Blom & Blom: Verlichting in Amsterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Blom & Blom
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Blom & Blom
Blom & Blom
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Blom & Blom gaat over twee broers met een passie voor het verzamelen, restaureren en redesignen van industriele lampen en meubels afkomstig uit verlaten fabrieken in het voormalig Oost-Duitsland.

De voorliefde voor "authentieke voorwerpen die een verhaal vertellen" is de drijvende kracht achter hun missie om nieuw leven te geven aan unieke objecten uit verlaten fabrieken.

Blom & Blom biedt zijn collectie wereldwijd aan via de website en ontwikkelt interieurconcepten met zijn lampen en meubels als uitgangspunt. Stukken uit de collectie van Blom & Blom leven nu voort in restaurants, kantoren en huizen waar ze een centrale rol spelen in nieuwe interieurs.

Servicegebieden
Amsterdam
Adres
1031HT Amsterdam
Nederland
blomandblom.com
Prof pin.png%7c52.3917368,4