Tuinontwerpbureau Geels: Hoveniers & tuinarchitecten in Velserbroek | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Tuinontwerpbureau Geels
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Tuinontwerpbureau Geels
Tuinontwerpbureau Geels
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Tuinontwerpbureau Geels staat voor een persoonlijke en sfeervolle tuin, waarin geleefd, gespeeld, gedronken en gegeten wordt. Een tuin moet prettig en harmonieus aanvoelen, je moet je er thuis voelen. Een fijne plek zijn om te genieten van de prachtige natuur.

In mijn ontwerpen kijk ik naar de samenspel van de natuur, architectuur en jullie wensen. Mijn uitdaging is de zoektocht naar een optimale ruimtelijke indeling waarin jullie persoonlijke sfeer wordt geïntegreerd. Zonder poeha, maar ook gewoon lekker praktisch. Samen doorlopen we het hele ontwerpproces, het moet jullie tuin worden.

Ik ontwerp uitsluitend in 3D en ga net zolang door tot het ontwerp perfect aansluit op jullie wensen. Door mijn ontwerpen in 3D kun je heel goed zien wat verschillende materialen doen voor de sfeer. Op deze manier kun je vol zelfvertrouwen de juiste keuze maken.

Diensten
Tuinontwerp
Servicegebieden
Haarlem en Velserbroek
Adres
J. Michaelpad 44
1992 ar Velserbroek
Nederland
+31-235370324 tuinontwerpgeels.nl
Prof pin.png%7c52.4300158,4