Modiste Furniture: Meubels & accessoires in Rotterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Modiste Furniture
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Modiste Furniture
Modiste Furniture
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

“Wanneer wij denken aan modernisme, denken we aan duidelijke lijnen, rijke materialen en eenvoudige maar ingenieuze detaillering, gemaakt met een ongebreideld optimisme naar de toekomst."

Onze producten zijn eenvoudig maar uitdagend, met een duidelijke focus op functionaliteit gekoppeld aan de warmte en comfort van natuurlijke materialen. Wij ontwerpen, produceren, ontwikkelen en distribueren in nauwe samenwerking met onze steeds groter wordende netwerk van toegewijde ambachtslieden.

Modiste streeft ernaar om de modernistische traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De combinatie van eerlijke materialen en de nieuwste productieprocessen samen gebracht met traditionele technieken.

Modiste - Bona fide Modernist Furniture

Servicegebieden
Rotterdam
Adres
Hoornbrekersstraat 4
3011 CL Rotterdam
Nederland
+31-102237081 www.modistefurniture.com
Prof pin.png%7c51.9152935,4