Studio Marijn van Berge Henegouwen: Designer producten in Maastricht | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio Marijn van Berge Henegouwen
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Studio Marijn van Berge Henegouwen
Studio Marijn van Berge Hen...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Marijn van Berge Henegouwen komt uit de regio van Utrecht in Nederland. Dit is waar ze startte met de eerste fase van haar opleiding. Daar, op het Grafisch Lyceum Utrecht, legde zij de nadruk op de grafische vormgeving aspect van producten. Na het afronden van haar studie in Utrecht besloot ze om te zoeken naar een nieuwe uitdaging. Dit leidde haar pad naar de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht met een iets ander vakgebied: product design.

 De eerdere studie in grafisch vormgeving nu gecombineerd met de nieuwe kennis in product design hebben geresulteerd in een aantal zeer originele werken. Ze combineert klassieke methoden met een moderne setting. De authentiekheid voldoet aan de 21e eeuw. U kunt zien op ieder aspect van haar werk dat ze meerdere methoden en voorkennis gebruikt, waardoor het verfrissend is om te zien.

Naast de uitgebreide onderzoeken, die de basis hebben gelegd voor een prettige plaats voor Marijn, is ze ook bekend met de integratie van de verschillende culturele aspecten, die ze tijdens haar reizen is tegengekomen. Het is het cumulatieve effect van deze factoren die hun eigen unieke resultaat in haar werk hebben. Een breed scala van ideeën, methoden en invalshoeken gecombineerd op een originele manier is de beste manier om haar werk te beschrijven.

Diensten
Product & graphic Design
Servicegebieden
  • textiel
  • Graphic Design
  • Fotografie
  • Maastricht
Adres
Miradorplein 65B
6222 TG Maastricht
Nederland
+31-628833427 www.marijnvanbergehenegouwen.com
Prof pin.png%7c50.8660066,5