PuurKurk: Eco-design in Eersel | homify
PuurKurk
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
PuurKurk
PuurKurk
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Projecten

PuurKurk focust op kurk!!
PuurKurk anno 2012 PuurKurk is een bedrijf opgericht in november 2012 en verkoopt uitsluitend producten gemaakt van kurk. Wij bieden met kurk een groen natuurproduct met unieke eigenschappen zowel qua looks als comfort.

Van huis uit “kurk” met de paplepel ingegoten te hebben gekregen en altijd opzoek geweest naar nieuwe ideeën en mogelijkheden met kurk als natuurlijk materiaal is PuurKurk anno 2012 opgericht.

Ons doel?

Kurk te ontdoen van het stoffige imago van de jaren tachtig en iedereen opnieuw kennis te laten maken met het mooie product kurk.

Welke producten heeft PuurKurk? Ons assortiment bestaat uit schoenen, mode accessoires, lifestyle producten, vloeren, wanden en maken we complete interieurprojecten met kurk. Deze producten komen grotendeels uit Portugal en eventueel andere landen rondom het middellands zeegebied. In deze gebieden heeft men door de eeuwen heen grote kennis kunnen opbouwen over het verbouwen, oogsten en verwerken van kurk wat resulteert in kurkproducten van een zeer hoge kwaliteit. - See more at: http://www.puurkurk.nl/over-ons/#sthash.IWEkf5QM....

Diensten
Interieurprojecten commercieel/ residentieel
Servicegebieden
  • wandafwerking
  • vloeren
  • Eco Design
  • Eersel
Adres
Kuiper 5
5521 DG Eersel
Nederland
+31-497516900 www.puurkurk.nl

Beoordelingen

Voor in de speelkamer een wand kurk besteld. Deze is in gebruik genomen als prikbord. Goed advies, vriendelijk en professioneel bedrijf. Vlotte en deskundige hulp. Kortom aanrader!
ongeveer 1 jaar geleden
Een zeer professioneel bedrijf die ons goed heeft geadviseerd wat het beste bij ons past. Ze hebben diepgaande kennis van de producten en de service is meer dan goed! Wij zijn een zeer tevreden klant!
ongeveer 1 jaar geleden
We hebben een sample box met wandkurk laten komen. Het geleverde materiaal is erg mooi. Ze hebben verschillende soorten. Wij zijn nog het een en andere aan het uitzoeken, maar we denken dat we hier een bestelling gaan plaatsen voor een wandkurk. Enig minpuntje is de levering geweest. Waarschijnlijk staat het in relatie met het corona op dit moment. Levering kwam vertraagd aan.
ongeveer 1 jaar geleden
Prof pin.png%7c51.366125,5