Leonardus interieurarchitect: Interieurarchitecten in Breda | homify
Leonardus interieurarchitect
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Leonardus interieurarchitect
Leonardus interieurarchitect
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Leonardus Interieurarchitect.

Het werkterrein van Leonardus is interieurs ontwerpen. Van ontwerp tot het turn-key opleveren van complete projecten. Zowel Particulier als Zakelijk o.a. winkelinrichtingen, standontwerpen, kantoorinrichtingen, medische praktijken, cafés en restaurants. Kortom interieurarchitectuur in de ruimste zin van het woord.

Als zelfstandig interieurarchitect is Leonardus niet gebonden aan bepaalde aannemers of interieurbouwers. Hierdoor zijn vergelijkingen eenvoudig te maken en kan altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding worden gezocht.

Leonardus levert kwaliteit en bijzondere ontwerpen. Lovende publicaties in vakbladen en tevreden opdrachtgevers met een verhoogde omzet zijn hiervan het gevolg. Rest nog te zeggen dat werkplezier en contact met opdrachtgever hoog in het vaandel staan.

Uitgangspunten Kwalitatief hoogwaardig ontwerp en uitvoering in een gezonde prijs/kwaliteitsverhouding.  Relatie opdrachtgever/interieurarchitect op basis van wederzijds respect. Leonardus interieurarchitect voor een prachtig interieur.

Servicegebieden
  • Breda
  • Particuliere opdrachten
  • begeleiding projecten
  • winkel interieurs
  • school gebouwen
Adres
Liesenbeemd 1
4824NS Breda
Nederland
+31-765961022 www.leonardus-bni.nl
Prof pin.png%7c51.6081419,4