Sigrid van Kleef & René van der Leest - Studio Ruim: Interieurarchitecten in Amsterdam, Nederland | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Sigrid van Kleef & René van der Leest – Studio Ruim
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Sigrid van Kleef & René van der Leest – Studio Ruim
Sigrid van Kleef & René van...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

René van der Leest en Sigrid van Kleef vormen samen het in 2003 gestarte Studio Ruim. Het kleinschalige en creatieve bureau is gespecialiseerd in het opknappen van oude en monumentale panden. “We zijn altijd op zoek naar bijzondere plekken, plekken met een verhaal. Het gebouw zelf is voor ons evenzeer een inspiratiebron als de wensen en dromen van de klanten”, aldus het creatieve duo, dat onlangs met succes de opleiding Restauratietechnieken afrondde. Elk project en elke opdrachtgever krijgen van Sigrid en René de persoonlijke aandacht die ze verdienen. De toegewijde ontwerpers begeleiden dan ook elk project zelf van het begin tot het einde. 


“Elk project is voor ons als een nieuw schilderij. We beginnen met een leeg doek en maken een ontwerp op maat dat uniek is voor elke klant. We werken veelal met eerlijke materialen, zoals hout, staal, glas en steen, omdat we de ervaring hebben dat die materialen echt passen bij de natuur en sfeer van een monumentaal pand.” Studio Ruim besteedt ook veel aandacht aan het lichtontwerp, omdat zowel daglicht als kunstlicht de sterke eigenschappen van de architectuur moeten benadrukken. “Een goed lichtplan belicht letterlijk de ziel van een gebouw en laat het stralen. Met ons moderne ontwerp creëren we een synergie tussen de nieuwe en de oude kenmerken van het gebouw, waardoor het duurzaam is voor de toekomst en tegelijkertijd de geschiedenis respecteert. Als mensen denken dat het pand zijn originele staat heeft behouden, vinden wij dat een groot compliment.”

Diensten
  • Interieur-architectuur
  • meubelontwerp
  • lichtplan
  • rendering
  • vergunningsaanvraag
  • architectuur
Servicegebieden
Amsterdam en Nederland
Awards
Genomineerd in 2020 als een van de beste interieurarchitecten van Nederland
Adres
Herengracht 572a
1017CH Amsterdam, Nederland
Nederland
+31-641502006 www.xxruim.com
Prof pin.png%7c52.3650809,4