Molitli Interieurmakers

Projecten

Hoe kan ik mijn woonkamer groter laten lijken?
Wat voor bank past bij ons? Zullen we verhuizen of verbouwen? Het team van MOLITLI Interieurmakers denkt graag met u mee.

Wij gaan samen met u op zoek naar het interieur dat past bij uw levensstijl en karakter. Een bezoek aan een interieurvakbeurs, het maken van een moodboard, een kleuren- of verlichtingsplan, een interieuradvies of compleet ontwerp en installatie van uw badkamer, alles is mogelijk.

MOLITLI Interieurmakers geeft advies, ontwerp en (ver)bouwt.

In onze showroom vindt u originele accessoires en meubels, prachtige gordijnstoffen, stoere vloeren en wandafwerkingen.

We vertegenwoordigen grote namen als Hoffz Interieur, Keijser & Co, PTMD, Frezoli, Aura Peeperkorn, House Doctor, Castle Stones en JEE-O (sanitair).

Servicegebieden
Nijkerk
Adres
Ohmstraat 10-H
3861NB Nijkerk
Nederland
+31-646992096 www.molitli.nl

Beoordelingen

waardeloos. Afspraken heeft maanden extra geduurd (eind 2020 begin 2021). Eerste die langs kwam, aardige jongen maar niet ervaren genoeg om alleen te werken, zijn resultaat was ondermaats, maar werkte ook slordig, waardoor nieuwe eiken vloer flinke schade heeft opgelopen. Na veel telefonisch getouwtrek is resultaat wat opgepoetst maar nog slecht. Later via tussenpersoon bleek er inderdaad nog steeds veel niet te kloppen. Daarna nog steeds plekken die niet netjes waren onder het excuus dat het reparaties waren. Hier gingen we niet mee akkoord, aangezien het reparaties zijn die ze hebben moeten doen door de eerste keer onvoldoende resultaat te leveren. Klachten worden weggewuifd zonder gezien te hebben weerleggen. Uiteindelijk via tussenpersoon van Molitli een verzekeringexpert is komen kijken voor de eiken vloer en een rapport opgesteld. Inmiddels bijna een jaar later, laat Molitli nog niets horen en schijnen ze van afwezigheid. Beschadigde vloer nog steeds niet opgelost en contact met aantal betrokkenen onmogelijk, ook van degene waarvan we echt in hem vertrouwde. Intern blijken overdrachten erg moeizaam te gaan. naast een badkamer en toilet die inmiddels redelijk naar wens zijn geworden, is de trap nog steeds niets en zitten we dus met een paar duizend euro schade aan een eiken vloer. Afrader wat ons betreft.
5 maanden geleden
Ik heb nog nooit een slechte review gepost maar na drie jaar lang op de proef gesteld te zijn hierbij. In januari nog een laatste en zoveelste gesprek gehad dat wij een nieuwe vloer zouden krijgen maar wij wachten nog steeds! Als ik mijn verbouwing opnieuw mocht doen dan zou ik Molitli vervangen. Wat hebben wij spijt met deze partij in zee te zijn gegaan.
3 maanden geleden
Wij hebben 3 jaar geleden onze keuken door Molitli laten maken en vorig jaar onze woonkamer door Mart laten restylen. Voor mij is Mart degene die precies onze wensen vertaalt naar een ontwerp waarbij hij de creatieve vrijheid behoudt, maar rekening houdt met onze ideeën. Toen onze zoon dit jaar het huis uit ging en zijn huis moest worden afgestyled, vertrouw ik dat niemand anders toe dan Mart van Molitli. En ook deze keer overtreft hij alle verwachtingen. Het huis heeft nu warmte, gezelligheid en blijft een stoere mannen-appartement. Als toetje heeft Mart onze kast nog even opnieuw ingericht, en ook daar zijn we heel erg blij mee!!
4 maanden geleden