Verandaland Perfecta: Terrassen, patio's & overkappingen in Herentals | homify
Verandaland Perfecta
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Verandaland Perfecta
Verandaland Perfecta
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Projecten

Iedereen heeft een andere smaak. Daarom zijn er zoveel verschillende woningen. Een nieuwe veranda moet uiteraard bij deze architectuur passen. Om die reden ontwerpt en bouwt Verandaland Perfecta woonveranda's op maat. Klanten kiezen uit een ruim aanbod stijlen, vormen, afmetingen, kleuren en extra's. Aan mogelijkheden is er geen gebrek!

Diensten
  • veranda's
  • pergola's
  • zonwering
  • woonveranda's
  • leefveranda's
Servicegebieden
Kempen en Herentals
Adres
Noordervaart 39
2200 Herentals
België
+32-14501563 www.verandalandperfecta.be/woonverandas

Beoordelingen

Perfecta Verandaland te Herentals heeft bij ons een 'leef' veranda geplaatst. Vanaf eerste contact, offerte, opvolging tot plaatsing, alles 'perfect' verlopen zoals gepland en verwacht. Uiterst tevreden, genieten er letterlijk elke dag van, zeker aan te raden!
12 maanden geleden
Fantastische ervaring met deze firma. We schrijven speciaal deze review een dik jaar na de afwerking van onze veranda en pergola om een globaal plaatje te geven van deze firma. De verkoper Gianni is iemand die echt alert is op alles wat je zegt, hij onthoudt alles, hij reageert direct op vragen en emails en alles wordt duidelijk besproken. Na onze beslissing heeft het even geduurd dat de werken konden worden gestart maar we werden hier ook duidelijk op voorhand van ingelicht. De werkploeg die dan de veranda komt plaatsen, werkt echt supernetjes. Er moest een raam worden verwijderd met bouten in de muren en ik had geen kans gezien om op voorhand zaken af te dekken. Wel geloof het of niet, maar zo proper gedaan. Zelfs mijn stukje behangpapier was mooi bewaard gebleven. En alles jullie denken dat het daar bij blijft. We hadden rolgordijntjes via hun laten plaatsen en zelfs nu na anderhalf jaar een probleem optrad, hebben ze dit onmiddellijk gerepareerd na een mailtje te zenden met foto's. Service toch he !!! Ik raad echt geen andere verandaplaatser aan. Perfect tevreden van Verandaland Perfecta. En nu is het alleen nog genieten van onze veranda !!!!
ongeveer 1 jaar geleden
Komen ter plaatse kijken maar daarna hoor je er niets meer van. Nooit geen offerte ontvangen en per mail reageren ze niet meer. Heb op zijn minst het fatsoen om te zeggen dat je het project niet wilt doen en er dus geen offerte meer zal volgen ipv de klant te laten wachten op niets. => na uw reactie: euhm... u bent wel ter plaatse gekomen hierna hoor. Dus niets prijsindicatie maar offerte. Nogmaals een bewijs dat er dus geen klantopvolging is.
12 maanden geleden
Prof pin.png%7c51.176888,4