Fremozia

Beoordelingen

Bamboo vloer laten leggen door fremozia. Zeer vlotte communicatie, timing helemaal volgens afspraak. De werken zelf zijn met hoge graad van perfectie uitgevoerd, ook op de moeilijkere plaatsen. Tenslotte werd alles opgeruimd en proper gemaakt. Zeer goede ervaring.
5 maanden geleden
De nieuwe eiken parketvloer in de living werd door de mensen van Fremozia gelegd ... tot in de details prachtig gedaan !! Echt vakwerk !! En ook op vlak communicatie en respect van de afspraken en timing, verliep alles tip top !
8 maanden geleden
Altijd goed geholpen!
meer dan 1 jaar geleden
Bedankt voor al het goede werk. Wij zijn heel tevreden over onze nieuwe eiken parketvloer in living en keuken. Efficiënte organisatie en vakkundige plaatsing , bovenop een bestaande tegelvloer. Vriendelijk en correct personeel. Fremozia is een aanrader !
bijna 2 jaar geleden
Bedankt voor jullie mooie werk!! Goede communicatie, vriendelijk en natuurlijk mooie vloer. Wij zijn zeer blij met het resultaat!👍👍
ongeveer 2 jaar geleden
Wij zijn zeer tevreden met de parket in onze living. Zeer vriendelijk, hulpvaardig en communicatief personeel!
meer dan 3 jaar geleden
Super vriendelijk. Goed advies! Arend bedankt voor de hulp
meer dan 3 jaar geleden
We zijn heel tevreden van de renovatie van onze parketvloer. Vriendelijke communicatie en mooie en correcte afhandeling.
meer dan 3 jaar geleden
Topproducten en topadvies. Ik weet niet of je het ergens anders beter kan vinden. Wij zijn er in elk geval zeer goed geholpen met een mooie vloer als resultaat.
bijna 4 jaar geleden
Helemaal geen goede ervaring met Fromozia...opgepast als er iemand een schuurmachine huurt. Ze geven helemaal geen juiste informatie met alle gevolgen van dien...zij verhuren schuurmachines waar vijzen kunnen loskomen met als resultaat dat heel je parket beschadigd raakt...zonder ook maar enig verantwoordelijksgevoel sturen zij je achteraf wandelen en gaat de verhuring van de schuurmachines door....
meer dan 4 jaar geleden
Bedankt voor de prachtige legging van ons parket. Het was snel en efficient georganiseerd en het resultaat was mooier dan we gehoopt hadden. Top kwaliteit hout, mooie kleuren en heel zorgvuldig geplaatst! We hadden meerdere offertes vergeleken, en we hebben duidelijk de beste keuze gemaakt, zowel in prijs als in kwaliteit ! Mark De Proost Winksele
bijna 8 jaar geleden
Vraag beoordeling aan