maria haag architectuur: Architecten in Rotterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
maria haag architectuur
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
maria haag architectuur
maria haag architectuur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Maria Haag architectuur is een onafhankelijk architectenbureau dat opereert binnen een netwerk van professionals en gespecialiseerde bedrijven: bouwkundigen, landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen, kostendeskundigen en bouwmanagers.
Door de inzet van dit netwerk kan flexibel ingespeeld worden op de specifieke eisen van elke opgave. Het programma, de context en de complexiteit van de opgave bepalen de samenstelling van het team. Zo kan daar waar nodig de juiste kennis en kracht worden ingezet voor het beste resultaat.

Maria Haag architectuur is opgericht door Maria Haag in 2009. Zij heeft een jarenlange ervaring bij gerenommeerde bureaus opgedaan met een groot aantal bijzondere projecten. Deze ervaring met complexe processen en uitdagende architectuur zet zij met plezier in om zo elk project tot een succes te maken.

Diensten
Archtitectuur; interieurarchitectuur; bouwmanagement; advies
Servicegebieden
  • Renovatie; herbestemming; retail
  • Rotterdam
Adres
Linker Rottekade 292
3034 CV Rotterdam
Nederland
+31-104738030 www.mariahaag.nl
Prof pin.png%7c51.9304017,4