GTOP Trading: Bouwmaterialen in Opheusden | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
GTOP Trading
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
GTOP Trading
GTOP Trading
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

GTOP Trading is een gespecialiseerde leverancier in ecologische en duurzame tuin- en bouwmaterialen. Zo kunt u gebruik maken van onze expertise en specialisatie wanneer u voor een project ecologische en duurzame producten nodig heeft.

GTOP Trading wil u helpen in de keuze voor duurzame en ecologische tuin- en bouwmaterialen. Dankzij een breed assortiment, kan aan elke specifieke klantvraag voldaan worden. Dankzij de hoge duurzaamheidsklasse gaan de meeste van onze producten 15 tot 25 jaar mee. Zo kiest u met GTOP Trading voor producten met een prachtige uitstraling, die lang meegaan, maar waarbij u vooral denkt aan de toekomstige generaties.
Wij als GTOP Trading zijn meer dan een leverancier. We denken mee in het gehele proces. Dit betekent dat het mogelijk is dat per project een technische uitwerking wordt gemaakt. Deze uitwerking bevat onder andere een ontwerp, een montagebeschrijving en een overzicht van alle benodigde materialen. Zo gaan we voor het beste resultaat. We ondersteunen u en uw klant in ontwerp, engineering, montage en onderhoud.

Diensten
  • We ondersteunen u en uw klant in ontwerp
  • engineering
  • montage en onderhoud met behulp van ecologische en duurzame tuin- en bouwmaterialen.
Servicegebieden
Nederland, België en Duitsland, en Opheusden
Awards
De producten die wij leveren, hebben verschillende garanties en keurmerken. De producten van Forest Avenue hebben bijvoorbeeld tien jaar garantie. Zo is Tecnodeck CE gemarkeerd en heeft het een goedkeuring van het Duitse TÜV instituut, met tien jaar garantie. Kokoshout heeft het A-label van NL Greenlabel. De houtsoorten van het Techniclic®-systeem, zijn onder andere FSC® en PEFC gecertificeerd, en is Accoya C2C gold gecertificeerd. Ook is het mogelijk Fiberon® FSC®-gecertificeerd te krijgen. Moso is ten slotte BREEAM en LEED gecertificeerd.
Adres
Tielsestraat 85
4043JR Opheusden
Nederland
+31-488442867 www.gtop.nl
Prof pin.png%7c51.9348069,5