Inspiring Concepts

Projecten

Nieuw project

Zoek je een interieurontwerper in Arnhem en omgeving? Dan ben je bij Kitty van Balveren van Inspiring Concepts aan het juiste adres. De specialist in beleving van binnenruimtes voor je woon-, werk- en leefomgeving en de drijvende kracht achter Inspiring Concepts.

Diensten
Interieurspreekuur – Interieuradvies – Interieurontwerp op maat – 3D Visualisatie – Indelingsplan – Kleur- en materiaalplan – Meubelplan – Lichtplan
Servicegebieden
Arnhem en Huissen
Adres
Korte Loostraat 33
6851 MX Huissen
Nederland
+31-629232316 www.inspiringconcepts.nl

Beoordelingen

Zeer tevreden over mijn ervaring met Inspiring Concepts. Van het eerste contact tot de daadwerkelijke dienstverlening verliep alles vlekkeloos. Ik vroeg om een ​​interieurspreekuur. Kitty kwam bij mij thuis, goed voorbereid dus geen tijdverspilling, en met veel waardevol advies op basis van mijn smaak en mijn wensen. Dit heeft me enorm geholpen bij belangrijke beslissingen die ik moest nemen. Warm aanbevolen.
bijna 6 jaar geleden
Vernieuwend en inspirerend
meer dan 4 jaar geleden
Ons huisje op de van Ghentstraat in Arnhem staat al een tijdje te koop. Wegens een veelgehoorde opmekingen - 'het is wel een kleine keuken' - heb ik Inspiring Concepts gevraagd langs te komen. Vrijwel direct na binnenkomst kwam Kitty van Balveren met de gouden tip! Het kwam neer op een kleine verbouwing waarmee extra ruimte kon worden gecreërd. Gelukkig ben ik erg handig en een week later zag onze keuken er fantastisch uit. Er is nu zelfs ruimte voor een vaatwasser en een magnetron!!! Inmiddels hebben we ons huis verkocht en hebben we zelf ook nog even kunnen genieten van Kitty's advies. Hadden we deze tip maar eerder gehad.
bijna 9 jaar geleden