MTD landschapsarchitecten: Landschapsarchitecten in 'S-Hertogenbosch | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
MTD landschapsarchitecten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
MTD landschapsarchitecten
MTD landschapsarchitecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

MTD landschapsarchitecten is een ontwerpbureau voor de buitenruimte in de meest brede zin. Het bureau werkt aan ontwerpen voor zowel het landelijk als het stedelijk gebied; op diverse schaalniveaus. Steeds wordt er gezocht naar initiërende en voorwaardenscheppende plannen. De opgaven betreffen stedenbouwkundige plannen, de inrichting van straten, pleinen en meer landschappelijke opgaven als parken, landgoederen, tuinen en infrastructurele projecten. Opdrachtgevers zijn overheden, ontwikkelaars, bedrijven, instellingen en particulieren. Steeds vaker betreffen de opgaven echter ook innovatieve, complexe en strategische plannen, waarbinnen coalities worden gesmeed tussen meerdere opdrachtgevende partijen. MTD is een bureau met geschiedenis. Omstreeks 1954 vestigde Pieter Buys zich als landschapsarchitect in ‘s-Hertogenbosch. In de eerste jaren samenwerkend met ondermeer Hans Warnau en Bob van der Vliet binnen Buys & Van der Vliet. In 1998 is het bureau onder de naam MTD landschapsarchitecten voortgezet door Frank Meijer, Han Thijssen en Ruud Dubbeld. Het bureau is zich bewust van haar erfgoed.

Servicegebieden
Nederland en Europa en verder
Adres
Zuid-Willemsvaart 142
5211 NW 'S-Hertogenbosch
Nederland
www.mtdls.nl
Prof pin.png%7c51.691641,5