a-LEX: Interieurarchitecten in Utrecht | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
a-LEX
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
a-LEX
a-LEX
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Ieder project start met een gedegen gebruikersonderzoek en wordt tot in het kleinste detail uitgewerkt. Door de gebruiker te betrekken bij het ontwerp- en bouwproces en een dialoog aan te gaan, komt een ontwerp op maat tot stand waarin de mens centraal staat. 

Door van meer minder te maken en rust te creëren, ontstaat een ruimte waar de gebruiker zich thuis voelt. Een omgeving waar de wensen en eigenschappen van de gebruiker en de functies van de ruimte hun eigen plek krijgen. Ook als die functies in de toekomst veranderen. 

Om de kwaliteit van de uitvoering te waarborgen houdt Alex zich intensief bezig met het begeleiden van het bouwproces; van het eerste schetsontwerp tot en met de oplevering. Indien nodig wordt er samengewerkt met bouwkundigen, constructeurs, interieurbouwers en meubelmakers. 

Zo komen we samen tot een verhaal. Een verhaal dat een leven lang mee gaat.

Servicegebieden
  • interieurarchitectuur
  • architectonisch ontwerp en interieurs
  • Interior Architecture
  • maatwerk interieuroplossingen
  • product design
  • productontwerp
Adres
Alberdingk Thijmstraat 72
3532 VL Utrecht
Nederland
+31-641187812 www.a-lex.nl
Prof pin.png%7c52.0939788,5