FORM MAKERS interior - concept - design: Interieurarchitecten in Den Haag | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
FORM MAKERS interior – concept – design
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
FORM MAKERS interior – concept – design
FORM MAKERS interior - conc...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

FORM MAKERS is een dynamisch, daadkrachtig en multidisciplinair ontwerpstudio met een verfrissende blik op ruimtelijke vormgeving. Elke opdracht en ruimte benadert FORM MAKERS als een unieke situatie en speelt in op de specifieke wensen en doelen van de opdrachtgever. Ons uitgangspunt is de juiste identiteit en omgeving te creëren, waar men optimaal in kan functioneren.

Binnen een creatief ontwerpproces gaan wij systematisch te werk om tot de kern van de opdracht te komen. In overleg met de opdrachtgever stellen wij een programma van wensen en doelen op. Zo komen wij tot een praktisch, helder en uitvoerbaar ontwerp waarin functionaliteit en esthetiek samenkomen. Naast de tastbare elementen en zorgvuldige detaillering van een interieur zijn ook andere elementen van groot belang. Wij verplaatsen ons in de gebruiker van de ruimte en denken mee over routing, indeling, onderhoud en klimaat. Deze punten spelen een rol bij het kiezen van de juiste verlichting, kleuren en materialen. Indien nodig gaan wij bouwkundige ingrepen niet uit de weg en zien wij daar, net als in de kleinste details, een grote uitdaging. Ons scala aan opdrachtgevers komt uit de publieke sector, bedrijfsleven, detailhandel, horecagelegenheden en openbare ruimtes.

Servicegebieden
Nederland
Adres
Carnegielaan 6
2517 KH Den Haag
Nederland
+31-681143660 www.formmakers.nl
Prof pin.png%7c52.0854048,4