Recreatievloer: Vloeren in Almere | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Recreatievloer
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Recreatievloer
Recreatievloer
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Recreatievloer is een jong bedrijf wat zich bezig houd met de verkoop en plaatsing van verhoogde systeemvloeren. Met behulp van onze productlijnen, DFS Premium en DFS Basic, richten wij ons op consument en bedrijf in de recreatieve sector. Hiervoor zijn wij een nauwe samenwerking aangegaan met de producent van onze producten, Dutch Floor Systems. Door deze samenwerking kunnen wij putten uit de meer dan 15 jaar ervaring die Dutch Floor Systems heeft in de stand en decorbouw, welke ook is doorvertaald in onze innovatieve producten. Hierdoor zijn wij in staat om voor vrijwel elke situatie een passende vloer te leveren.

Diensten
Opmeten, vloeren maken, en vloeren plaatsen
Servicegebieden
Nederland en Almere
Adres
1335 SM Almere
Nederland
www.recreatievloer.nl
Prof pin.png%7c52.4086052,5