Deknudt Mirrors: Meubels & accessoires in Deerlijk | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Deknudt Mirrors
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Deknudt Mirrors
Deknudt Mirrors
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Een spiegel maken vraagt vakmanschap en een zorgvuldig opgebouwde technische knowhow. Een hoogwaardige reflectie verkrijgt men immers alleen door een uiterst dun laagje zilver feilloos op een loepzuivere glasplaat aan te brengen. Sinds 1946 specialiseert Deknudt Mirrors zich in het vak en wordt de kennis minutieus doorgegeven van generatie op generatie. Het perfect spiegelende glas wordt ook in een kader geplaatst, waar heel wat expertise komt bij kijken: de spiegel ontwerpen, de lijst zorgvuldig decoreren met bladgoud of -zilver. Deknudt Mirrors heeft productieateliers in België en Slowakije met mensen die hun vak door en door kennen.

Diensten
maatwerk vanaf bepaalde aantallen
Servicegebieden
  • spiegelproductie
  • polyurethaanverwerking
  • decoraties in bladgoud
  • muurdecoratie
Awards
Henry van de Velde label 2013
Adres
De Cassinastraat 4-8
B-8540 Deerlijk
Nederland
+32-56735511 www.deknudtmirrors.com
Prof pin.png%7c50.8511908,3