Nobel flooring: Vloeren in Minderhout | homify
Nobel flooring
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Nobel flooring
Nobel flooring
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Projecten

Nobel flooring is een familiebedrijf gespecialiseerd in massieve en samengestelde eiken vloeren. We verwerken het eikenhout van boom tot plankenvloer in ons atelier in België, dit doen we al 6 generaties lang. 

U kan zelf uw vloer samenstellen naar uw smaak en budget. Alle vloeren worden onderhoudsvriendelijk afgewerkt met een vuil en water afstotende eindlaag. Houtambacht streeft naar duurzaam bosbeheer, daarom verwerken we enkel PEFC en FSC gecertificeerd hout in onze vloeren. U heeft vloerverwarming? Geen probleem, onze samengestelde planken kunnen perfect gelegd worden in combinatie met vloerverwarming.

Diensten
plaatsing planken renovatie bestaande plankenvloeren
Servicegebieden
Maatwerk maatwerk interieuroplossingen Handmade vloeren eik Kleuronderzoek en kleuradviezen Minderhout
Adres
Rollekens 6a
2322 Minderhout
Nederland
+32-33143056 www.nobelfooring.com

Beoordelingen

Mooie toonzaal en vriendelijk personeel. Maken prachtige vloeren!
meer dan 1 jaar geleden
Vonden we wat we zochten, nl kwaliteit.
9 maanden geleden
De verkoper beloofde ons, nu 6 maanden geleden, een mooie afgewerkte vloer. Omdat we toch perfectionistisch zijn, hebben we gekozen voor wat normaal kwaliteit moest zijn en met plezier veel geld betaald voor onze parket. Vervolgens blijven wij achter met verschillende problemen; lijm resten buiten op het terras, zeer hardnekkige zwarte vegen van de werkmannen, een plank in het midden van onze woonkamer die ze tot wel 5 keer zijn komen vernieuwen zonder succes en deze van kwaad naar erger gaat, verkeerde afwerking... Om nog maar te zwijgen over de onprofessionele regeling tijdens het plaatsen. We zijn zeer teleurgesteld. Op het einde van de rit blijven wij achter met een parketvloer waar we niet voor gekozen hebben. Nu vele maanden later kunnen ze niets meer voor ons doen. Jammer dat ik zo eerlijk mijn rekening heb betaald.
ongeveer 1 jaar geleden
Prof pin.png%7c51.4303666,4