PUUR interieurarchitecten: Interieurarchitecten in Merksem (Antwerpen) | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
PUUR interieurarchitecten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
PUUR interieurarchitecten
PUUR interieurarchitecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Het interieurarchitectenbureau PUUR is dankzij een doordachte aanpak en een stijgend aantal projecten uitgegroeid tot een volwaardig team van jonge interieur­architecten en staat onder leiding van Jan Geysen, die in 2003 PUUR heeft opgericht. Op dit moment omvat het werk van PUUR zeer uiteenlopende opdrachten.

Het kantoor van PUUR interieurarchitecten is gevestigd in Merksem, aan de rand van de stad Antwerpen. Deze strategische ligging zorgt voor een zeer vlotte bereik­baarheid en vormt een perfecte uitvalsbasis voor PUUR projecten in de provincie Antwerpen en daar buiten.

De kleinschaligheid van het bureau bevordert een intensieve betrokkenheid met de opdrachtgever. De structuur van het team zorgt voor een zekere flexibiliteit waardoor elke vraag met een juiste oplossing kan beantwoord worden.De kracht ligt in de omgeving die ze hebben gecreëerd waarin enkel de sterkste ideeën stand houden.

Diensten
Alle interieurs
Servicegebieden
  • Merksem (Antwerpen)
  • Amsterdam
  • The Netherlands
  • Alle interieurs
  • kantoorgebouwen
  • scholen
Awards
ARC 2012 , , en
Adres
Minister Delbekelaan 1 bus 5 en 6
2170 Merksem (Antwerpen)
Nederland
+32-32908167
Prof pin.png%7c51.2400372,4