Jannis Cappon Architect: Architecten in Den Haag | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Jannis Cappon Architect
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Jannis Cappon Architect
Jannis Cappon Architect
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Het is onze passie uw complexe ontwerpvraagstukken te vertalen in heldere concepten. Praktisch en mooi. Niet in standaard oplossingen maar als specifiek antwoord op uw wensen, situatie en locatie.

Het ontwerpen van een doordachte ruimtelijke en functionele layout waarbij het comfort voor de eindgebruikers steeds voorop staat is ons doel. Integraal ontworpen in tijdloos design met toekomstige flexibiliteit en gewetensvolle duurzaamheid. Architectuur en stedenbouw zijn daarbij voor ons geen gescheiden disciplines. Een geslaagd ontwerp past goed in de omgeving en dient zowel de mensen binnen als buiten het gebouw.

Zo zijn naar grote tevredenheid van zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers zeer uiteenlopende projecten ontworpen en gerealiseerd op het gebied van stedenbouw en gebiedsontwikkeling, woningbouw en zorg, gemengde projecten met commerciële en maatschappelijke functies, retail, herstructurering en herbestemming. Binnen een netwerk van professionals wordt voor uw opgave in een flexibele adequate samenstelling samengewerkt. Zowel op locatie als in de cloud, worden zo projecten gerealiseerd door het hele land en daarbuiten.

Diensten
  • nieuwbouw
  • verbouw
  • renovaties
  • transformaties
  • stedenbouw
Servicegebieden
Nederland en Den Haag
Awards
diverse gewonnen prijsvragen
Adres
Mauritskade 5
2514 HC Den Haag
Nederland
+31-612110567 www.janniscappon.nl
Prof pin.png%7c52.0839204,4