Studio OxL: Architecten in Rotterdam | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Studio OxL
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Studio OxL
Studio OxL
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Studio O×L is een architectenbureau uit Rotterdam dat zowel op nationaal als internationaal niveau actief is. We streven er naar om ruimtelijke kwaliteit toe te voegen aan de dagelijkse leefomgeving. Ons hoofddoel bestaat uit het ontwikkelen van faciliteiten die het plezier en het comfort van het dagelijks leven verhogen.Studio O×L acteert op het randje van de maakbare samenleving. We geloven niet dat een gebouwontwerp direct een beter maatschappij maakt, maar wel dat de maatschappij zichzelf elke dag maakt door middel van werkverbanden, sociale netwerken en gemeenschapsvormen. Een goed ontworpen gebouwde omgeving draagt bij aan de sociale ontwikkeling en beleving van straten, buurten, wijken of stadsdelen. Wij streven ernaar dit proces te ondersteunen met advies en planuitwerkingen voor duurzaam onderdak en een weerbarstig gebouwde omgeving.

Servicegebieden
Rotterdam
Adres
Gustoweg 45
3029 AR Rotterdam
Nederland
+31-649394736 www.studio-OxL.nl
Prof pin.png%7c51.9103509,4