aksis landschapsarchitecten: Landschapsarchitecten in 'S-Hertogenbosch | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
aksis landschapsarchitecten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
aksis landschapsarchitecten
aksis landschapsarchitecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

De buitenshuisontwerpers van aksis zijn specialisten in het vormgeven van de publieke en private buitenruimte. Een plan van aksis steunt op een scherpe analyse; is helder, sterk en goed gedetailleerd. 

netwerk | Alma Kennis is de grondlegger van het bureau dat sinds 1995 in 's Hertogenbosch is gevestigd. Vanuit een prachtige ruimte in het voormalige Groot Ziekengasthuis werken wij aan een zeer divers aantal projecten op verschillende schaalniveau's. Van het kleinste detail tot aan een overkoepelend en interdisciplinair masterplan. Om dit te kunnen doen bundelen wij onze kracht met specialisten in architectuur, beeldende kunst, civiele techniek, design, ecologie, ruimtelijk ontwerp en stedebouw. Zo kunnen we per project een enthousiast en deskundig ontwerpteam samenstellen dat optimaal is uitgerust voor de gestelde vraag. Een projectteam dat zo inzetbaar is over de gehele breedte van het werkveld. 

inspiratie | Bij iedere opgave vinden we steeds weer inspiratie in de 'genius loci', de ruimtelijke kenmerken en de ontstaansgeschiedenis van de plek. Zo is iedere plek uniek. Het formuleren van dit DNA vinden we essentieel om in combinatie met de vraag te komen tot originele, op de locatie toegesneden oplossingen. Onze ontwerpen hebben door deze benadering een duurzame basis en een plaatsgebonden identiteit. En ook in deze periode waarin de factor tijd, zo belangrijk voor het tot stand komen van een groene wereld, vervangen lijkt te worden door de factor onzekerheid geloven wij in een helder onderliggend concept dat een duurzaam frame biedt voor tijdelijkheid.

Diensten
advies en ontwerp voor een mooie duurzame en groene leefomgeving in nauwe samenspraak met onze opdrachtgevers met wie wij lange intensieve relaties aangaan
Servicegebieden
's-Hertogenbosch
Adres
burgemeester loeffplein 70 b|c
5211 rx 'S-Hertogenbosch
Nederland
+31-736122729 www.aksis-atelier.nl
Prof pin.png%7c51.6907062,5