Bleeker Concepts : Interieurarchitecten in Houten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Bleeker Concepts
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Bleeker Concepts
Bleeker Concepts
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

OVER ONS

Bleeker Concepts creëert hoogwaardige interieur-concepten. Conceptmatig ontwerpen gaat verder dan het ontwerpen van een mooi interieur! Door te werken vanuit een concept-gedachte  ontstaat er samenhang en eenheid en naast een mooi beeld, een meerwaarde in het gevoel van de ruimte. Wij creëren voor uw ruimte het best passende ontwerp en indien gewenst, een zorgeloze realisatie.

Vanuit onze ervaring in het ontwikkelen van retailconcepten weten wij op de juiste manier interieur concepten ook commercieel vorm te geven. Denk daarbij niet alleen aan retail maar ook aan vastgoed, horeca en Leisure. Daarnaast streven wij altijd naar rust, ruimte en harmonie binnen elke ruimte. Deze manier van vormgeven zorgt voor een eigen handschrift, waardoor onze ontwerpen ook goed aansluiten bij de kantoren branche, de zorgsector en uw woonomgeving.

Diensten
binnen- en buitenland
Adres
Standerdmolen 18
3995AA Houten
Nederland
+31-308903170 www.bleekerconcepts.nl
Prof pin.png%7c52.0290446,5