Babai tapijten: Textielen & Stofferen in Amersfoort | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Babai tapijten
edit edit in admin Vraag beoordeling aan Nieuw project
Babai tapijten
Babai tapijten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

PROJECTEN

Tapijten en wandtapijten zijn herkenbaar aan motief, kleur, knoop en materiaalgebruik. Deze kenmerken zijn van groot belang voor de restaurateur om een optimale restauratie te bewerkstelligen. Met speciaal uit Perzië geimporteerde materialen (wol, katoen, gereedschap, kleurstof, reinigingsmiddelen) worden bij Babai tapijtreparaties en restauraties perfect uitgevoerd.

Al vanaf 1975 zijn wij bezig met restauratie en reiniging, inkoop en verkoop, van nieuwe en antieke handgeknoopte tapijten. Wij zijn afkomstig uit Iran, het voormalige Perzië, alwaar wij het ambachtelijk tapijtknopen hebben geleerd van onze ouders.

Door onze jarenlange ervaring in het knopen en restaureren van tapijten en dankzij onze grote kennis van patronen en weefseltypen, worden wij gerekend tot de allerbeste tapijtrestaurateurs van Nederland. 

Onze jarenlange ervaring als professionele reparateurs is terug te vinden in huizen, landhuizen, kastelen en bedrijven, zowel in Nederland als internationaal.

Servicegebieden
Amersfoort
Adres
Hogeweg 46-48
3814 CE Amersfoort
Nederland
+31-334702211 www.babai.nl
Prof pin.png%7c52.1572208,5