Martin van Essen Keukens en Interieurs

Beoordelingen

Schitterend ontwerp, professionele plaatsing en super after-service!
4 maanden geleden
Meedenkend, adviserend en een heel mooie kwaliteit
5 maanden geleden
Super geadviseerd door Martin, een topkwaliteit keuken geplaatst. Vakbekwaam personeel, en netjes op tijd geleverd. Heel blij met onze keuken. Enig klein minpuntje is de reactiesnelheid van de serviceafdeling, maar het wordt i.i.g. opgelost.
6 maanden geleden
Al sinds 2010 diverse opdrachten aan Martin van Essen kunnen gunnen. Van keukens tot inloopkasten of bibliotheek, altijd tot zeer grote tevredenheid. Zowel in de uitvoering, kwaliteit als nakomen van afspraken, altijd 100% tevreden. Een absolute aanrader dus.
7 maanden geleden
Martin van Essen heeft onze badkamer prachtig ontworpen en uitgevoerd. Met veel aandacht voor details en materiaal waardoor het een mooie, ruime en handige ruimte is geworden. Echt topklasse!
ongeveer 1 jaar geleden
Erg mooie keukens maar service achteraf is zeer matig. Wacht nu al 7 maanden op iemand die even langs zou komen. Drie maal gebeld: ze hebben het zo druk.
meer dan 1 jaar geleden
Mooie keukens
bijna 3 jaar geleden
Mooie keukens maar geen relatie materiaal
bijna 3 jaar geleden
Mooie zaak moet wel weten waar het zit
ongeveer 3 jaar geleden
De keuken die Martin heeft gemaakt bij ons is van een superieure kwaliteit en raffinement. Vakmanschap staat voorop. We zijn bijzonder blij met het contact dat we kregen met Martin. Voor iedereen een aanrader!! Helen Gisolf-Simons
bijna 4 jaar geleden
Super mooie en nette showroom! Aardige medewerkers.
ongeveer 4 jaar geleden
meer dan 4 jaar geleden
Martin van Essen staat voor creativiteit en vakmanschap. Geen enkel ontwerp is hetzelfde. Ik heb het geluk gehad afgelopen winter (2018/2019) voor een derde keer onder meer een keuken te mogen laten ontwerpen. Elke wens is bewaarheid en elke eis is ingewilligd. Er wordt geluisterd, meegedacht, advies gegeven en uiteindelijk leverde dat ook de derde keer weer een verrassend resultaat op. Zeer zeer tevreden. Nog meer tevreden zijn we met de installatie. Geen haastklus uitbesteed aan een derde partij maar eigen - overigens vriendelijke en vrolijke - mensen die het vakmanschap beheersen. En dat laatste vind ik de belangrijkste usp van Van Essen Interieurs.
bijna 5 jaar geleden
Vraag beoordeling aan